Hvordan institusjonelle investorer bestemmer det beste tidspunktet å kjøpe bitcoin

Blockstreams CSO, Samson Mow, mener institusjonelle investorer bestemmer seg for å kjøpe Bitcoin uavhengig av prisbevegelser. Bitcoin maksimalisten tok til Twitter 5. januar for å forklare at enheter som ønsker å kjøpe den digitale eiendelen ikke har tenkt å kjøpe BTC til en bestemt pris. I stedet planlegger sjefer for slike institusjoner å kjøpe et visst beløp av den populære kryptoen i amerikanske dollar.

Ifølge Samson Mow kjøper finansielle enheter som har som mål å investere i Bitcoin det ofte for hundrevis av millioner amerikanske dollar:

Bildekilde: Twitter

4. januar samlet Mow en liste over institusjonelle investorer som planlegger å kjøpe Bitcoin Profit i 2021. I følge Samson Mows liste, som visstnok er basert på nyhetsartikler, vil enheter som One River, Guggenheim, SkyBridge, Ruffer og MassMutual kjøpe Bitcoin (og noen har allerede kjøpt BTC). Bedriftene har bevilget eller har til hensikt å tildele beløp fra $ 100 millioner til $ 600 millioner for å investere i BTC.

Til dags dato sies Galaxy Digital å ha 16 651 BTC og Square omtrent 4 709 BTC. I tillegg anslår Bitcointreausuries at over 800 000 Bitcoin eller 4% av den totale sirkulasjonsforsyningen holdes av offentlige selskaper.

Videre kunngjorde Grayscale Investments at eiendelene under forvaltning, som Bitcoin, Ether og andre, nå er verdt $ 19 milliarder dollar i krypto. Nylig overgikk til og med kryptofondforvalter Bitwise $ 500 millioner i AUM og registrerte Q4-innstrømninger i sine Bitcoin-, Ethereum- og kryptoindeksfond, og overgikk tidligere kvartaler.

Ved pressetid handlet Bitcoin til $ 32 020,31 og har vært opp med 1,1% det siste døgnet og 18,6% den siste uken.