Coinbase mangfold og inkludering på Capitol Hill

Før du går apolitisk, sponset Coinbase mangfold og inkludering på Capitol Hill

Cleve Mesidor, sjef for ‚National Policy Network: Women Of Color In Blockchain‘ (NPN), beskrev den første skaden hun følte etter at Coinbase kunngjorde sin nye arbeidsplasspolitikk som krever at den er blottet for alle sosiale og politiske spørsmål. Siden den gang har hun fokusert på å holde Coinbase ansvarlig, og mens hun sier Bitcoin Pro at det er mange individer som er opprørt over selskapets administrerende direktør Brian Armstrong, mener hun at hun er den høyeste.

Tidligere en politisk utnevnt i Obama-administrasjonen, hadde Mesidor ledet siktelsen på Capitol Hill med NPN med den hensikt å vise hvordan kvinner i farger kan dra nytte av kryptovaluta og blockchain-teknologi til beslutningstakere. Hun kommenterte at hun ønsket „å sørge for at kongressen ikke bare ser velstående [ikke-forskjellige] mennesker som kommer til Washington og snakker om krypto.“ I oktober i fjor 2019 ledet Mesidor en delegasjon på 25 fargekvinner i Blockchain for å møte kongressmedlemmer på Capitol Hill. Tre kongressmedlemmer og en medarbeider besøkte med delegasjonen på ‚Hill Day‘, og en kilde på Capitol Hill beskrev det som den beste blockchain-begivenheten i D.C. hele året.

Som en påfølgende begivenhet sponset NPN en Black History-månedshendelse i februar 2020 med Coinbase og Blockchain Association, en ideell organisasjon i Washington DC Mesidor beskrev en begivenhet som viste at „krypto er inkluderende – [det er] kjønn inkludering, rasemessig inkludering og geografisk inkludering … „Mesidor bemerket også:“ Det jeg elsket med det var Coinbase-teamet som deltok. “ Ifølge Mesidor var det 15 Coinbase-ansatte som kom til arrangementet, inkludert asiatiske medarbeidere, svarte medarbeidere, LatinX-medarbeidere og muslimske medarbeidere. Mesidor uttalte: „Det var fantastisk å ha dem der som ambassadører fra Coinbase og [dette] hjalp [ oss] for å fokusere på hvorfor økonomisk inkludering er viktig. ”

Cleve Mesidor, National Policy Network Women Of Color

Jeg var på begge arrangementene – den i oktober 2019 og den i februar 2020. Tittelen på arrangementet i februar ble oppført under nettstedet Coinbase Celebrates Black History Month med en beskrivelse som sa: “Hvis du ikke er ved bordet , du er på menyen. ” Arrangementet ble kalt „Coinbase x Blockchain Association At Capitol Hill“ med diskusjonen fakturert som „Finansiell inkludering i Blockchain & Cryptocurrency Economy.“ Høyttalere inkluderte Mesidor, Kristin. Smith, administrerende direktør for Blockchain Association, og Coinbases sjef for mangfold og inkludering, Tariq Meyers. Etter alt å dømme var begivenheten en enorm suksess med det som så ut til å være minst 200 personer til stede. Jeg personlig forlot hendelsen personlig og følte meg veldig fornøyd med Coinbases forpliktelse til mangfold og inkludering.

Så for å lese og fordøye bloggen til konsernsjefen i Coinbase, Brian Armstrong, som kom ut måneder senere om denne nye arbeidsplasspolitikken, og siden de mange nyhetsartiklene som dekker historien, var det en kobling for de som deltok på arrangementet i februar. For Mesidor er hun bekymret for at den eneste meldingen fra Coinbase er fra blogger skrevet av Armstrong, som hun beskrev, „sporadiske blogginnlegg som høres ut som manifestasjoner fra en gal mann … Det mest smertefulle var en referanse i innlegget til Breonna Taylor som deretter ble fjernet. ” Mens hun først beskrev å føle seg såret av Coinbase, fulgte hun umiddelbart Obama-lekeboken i sin søken etter å holde selskapet ansvarlig for sine handlinger.

Ikke bare tar Mesidor problemer med reverseringen fra den ‚lenende i‘ Coinbase til den ‚upolitiske‘ versjonen, men hun tar også et sterkt unntak fra sluttpakken som siden har blitt tilbudt alle på Coinbase som ikke ønsker å være i en arbeidsplass uten politiske og sosiale diskusjoner. “Coinbase er en føderal entreprenør. Alle føderale entreprenører er underlagt myndighetstilsyn. Arbeidsdepartementet overvåker ansettelsespraksis for føderale entreprenører, ”sa Mesidor.