Bitcoin-pris måste återkräva 9 590 $ för att komma på rätt spår till 10 000 $: Framstående analytiker

Den framstående kryptoanalytikaren Michael van de Poppe antar att Bitcoin Future har en god chans att komma tillbaka på rätt väg för att nå $ 10.000-nivån. Här är hur

I en ny YouTube-video har analytikern Michael van de Poppe delat sin åsikt om chanserna att Bitcoin måste nå $ 10.000-nivån inom en snar framtid.

Analytiker medger också att saker och ting kan bli baisseartade men tror inte att det är troligt.

Han tror dock att marknaden knappast kommer att se mycket rörelse förrän den 1 juli.

Bitcoin kommer sannolikt att fortsätta gå mot 10 000 dollar

Sedan han återhämtade sig från området 9 100 $ den 16 juni, har Bitcoin rört sig inom ett intervall mellan 9 250 $ och 9 400 $ zoner.

I skrivande stund byter kungen krypto, Bitcoin, handen till en kurs av $ 9423.

I sin video säger Michael van de Poppe att Bitcoin nu har uppnått en högre låg nivå efter att ha kommit från under 9 000 dollar.

Om vi ​​kommer till $ 9 590-nivån, föreslår han, kan Bitcoin fortsätta att röra sig mot $ 10.000, vid vilken tidpunkt det kan finnas en annan konsolidering.


Bitcoin behöver avkoppla från aktier för att träffa nya ATH: Weiss-betygEn baisseartad BTC-outlook

Herr van de Poppe vände sig sedan för att titta på chansen att BTC skulle tappa. Han medgav att det i teorin skulle vara möjligt om Bitcoin skulle förlora $ 9.200 nivån.

I det fallet, förklarar analytikern, kan marknaden se ett betydande fall mot 8 720 $ -området och sedan lägre efter en liten hausseartad vändning mot 9 000 USD.

Michael van de Poppe lovar att prata mer om BTC-priset senare idag under sin livestream på YouTube.investeringsundersökningsföretag, Keith McCullough, har tweetat att Bitcoin har förblivit i en hausseartad trend sedan den nådde $ 9 400 nivån.